Bu tarz konulara pek cevap vermek istemem. Ama bir takım cehalet kokusu yayan arkadaşlara bir kaç şey demek isterim;
- Lut kavminin helakı diğer kavimlerin helakı bir günde olmadı öncelikle dinler tarihini araştırın bu helakların süreçlerine bakın sonra gelin yorum yapın,
- Allah kullarını uyarmak için bir takım uyarılar yapar, insanlar ibret alsınlar diye. Bunu bazen toplumsal bazen de bireysel yani kişilerin kendisine verilen olaylardır, bu forumda da muhakkak bunları yaşayanlar vardır,
- Ben bu olanların Allah'tan olduğuna inanıyorum inanmak zorundayım. Çünkü ben müslümanım ve biliyorum ki Allah'ın izni olmadan yaprak bile kıpırdamazken bunca olay kendince mi gelişecek?
Burada yorum yapmak insanların birşey demelerine karşı sırıtmak sizi akıllı göstermez, her dini paylaşım altına çöp fikirlerinizi sunmanız sizi farklı kılmaz inancınız olmayabilir ama düşünmek içinde inanca sahip olmanıza gerek yok.Ayrıca bu tarz dini paylaşımlar özellikle son zamanlar da bu forumda çok açılmaya başlandı. Ben bundan mutluluk duyarım ama bu ortam da bu tarz paylaşımların önüne geçilmesi lazım. Çünkü bir olayı karşılıklı konuşacak potansiyelde insanlarında olmadığını bilmeliyiz....