merhaba eminim ki başınıza gelmiştir . Bu saçmalik

daha önce forumda aldığım özellikle HOSTİNG firmaları ile ilgili şikayetim oldu sonrasında 1 inde anlaşma sağlandı vs vs bunlar önemli değil .gelelim konuya

Ben forumda şikayet konusu açtım . Birebir şikayetim neyse onu söyledim 1 tane eksik 1 tane fazla yok ne yaşadiysam kanıtlı bir şekilde sonrasında bu firmayı kesinlikle önermiyorum .dedim ( şahsi görüşümu beyan ettim ). Ve şikayetçi olduğum beni madur eden adamlar bana özelden mesaj atıyor biri değil bu arada sanırım firmaların hepsi anlaşmış 😃 hepsi aynı yol izliyor

merhaba şikayet konunuzu gördüm biz kurumsal bir firmayız firmamızı karaladıgınız için hakkınızda suç duyurusunda bulunacak şikayet etcez falan 😃
( firma ismi vs önemli değil konu onlar değil hiç bir maduriyetim şuan yok ama geçmişte olan bir kaç saçma şeyi merak ettiğim için soruyorum )

sorum şu r10 da şikayet konusu neden var ?
Diyelim ki var birebir olayı anlatınca firmayi karalamak oluyor Muş bu adamlar karalama yaptiniz diye konuyu kaldırın yoksa şikayet açarız vs diyorlar .hadi benim umrumda değil sonuna kadar giderim ama çoğu kişi mahkeme konusunda. Bilgisiz hemen şikayeti geri alıyor vs bunlar da sonraki herkesi madur etmeye devam ediyor .

Böyle bir şikayet açabilirler mi ? Sonucu ne olur

ayrica r10 da böyle tehtit varı mesaj atan kullanıcılar süresiz banlanmali mi ? Sizce ? Yönetim bu konuda birşey yapmalı bence .

​Kimi etikeyliyecegimi bilmiyorum yönetimden varsa tanıdığınız etiketleyin şu olaya son noktayı koyalım herkes için sağlıklı bir alışveriş olsun .