Judith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumda mesaj kasınca elime ne geçecek? Madalya mı takacaklar, para mı verecekler? Burası webmaster ve e-ticaret platformudur. Mesaj sayım çok olsa ne değişecek, az olsa ne fark edecek? Kendi söylediğine kendin bile inanmıyorsun. Etik dışı satış yapmaya ve bunu normalleştirmeye çalışıyorsun. Bu forumda bu lisansı bu şekilde satabilecek birini bulamazsın. Adam 5 yıl sonra domain değiştirecek olsa seni mi bulacak Garfield'ı mı, nasıl bulacak?

biz derdimizi sana anlatamıyoruz sanırım? gercı boyle bir zorunlulugumuz da yok bilgin olmadan konuyu kırlettıgın ıcın acıklama yapma gereği bizde hasıl olmak ta.

1-) bu lısansı ben 0 almadım bende r10 dan bir arkadastan aldım 1 yıl kullandım oda baskasından satın almıs. yanı bu sekılde bu lısans DEFALARCA R10 DA ALICI BULDU!
2-) Suan kı mevcut e-posta ve şifre ile vbulletin panele girip domain bilgisini girip dosyaları download edip sorunsuz bir sekılde kullanılabılır olası bir domain değişikliği durumunda yıne aynı bılgıler ıle vbulletın panelden domain guncellemesı yapılabılır. BUNUN ICIN LISANSIN ONCEKI SAHIPLERINE ULASMANA GEREK YOK!
3-) vBulletin ile ilgili 1 tane konu, mesaj, ticaret reaksiyonunuz yok! Lütfen bilgi ve deneyim sahibi olmadıgınız konularda yorum yapıp İNSANLARI YANLIS yönlendirmeyiniz.