pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır programın işimi göreceğini bildiğim için ederini ödemeyi planlıyorum fakat herkes bütçesine göre iş yapar. benim bütçem 200-300 tl diye böyle bi konu açmaya, programcı birilerinden yardım istemeye hakkım yok mu sizin gözünüzde? evet, piyasadaki çok daha kompleks ve profesyonel işlerin yanında benim istediğim şey fazla komplike değil. bu arada köylü kurnazı çakal sözünü size iade ediyorum. terbiyenizi takının. bütçem şu an için düşük olduğundan programın yapımı için ödeyeceğim ücret de düşük fakat öncesinde açtığım konuyu incelerseniz;

https://www.r10.net/programlama/2275...istiyorum.html

program sayesinde gelir elde etmeye başladığımda tekrar yaptığım ödemenin fazlasını da ödeyeceğimi belirtiyorum. burada da yine özelde gerçekten bu işi yapabileceğini düşündüğüm kişilere bunu özellikle belirticektim. saygılı olun.
basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress Eklentisi şeklinde;
10 Görsel bulma (verilen kelimelerde, ister search, isterseniz belirteceğiniz boardtan)
10 adet bulunan görseli 2'şerli kolajlama sonucunda 5 adet görsel elde etme
Sadece Başlıklı ve açıklamalı olanları arar bulur.
Çerçeve, aynalama, renklendirme, filtreleme, üstüne başlık basma vb. görsel ayarları
Spinli Makale Ekleme
Başlıktan Etiket Oluşturma
Wordpress Etiketi Oluşturma
Proxy Özelliği
Otomatik Kategori - Board Eşleştirmesi
Yönlendirme Sistemleri (blogspot, joker sub, organik hit, normal hit vb)
Aynı anda tek site 5 pinterest hesabını pinleyebilme (işlem süresi verdiğiniz keywordlerin pinterestteki karşılıklarına göre 5 dk ile 20 dk arasında sürebilmektedir.)
Bulduğu başlıklı 10 görsel için wordpress sitenizde konu açar, 10 görsel için her birinin başlık ve açıklamalarını ekler, pinterestte verdiğiniz 5 hesaba (5 hesap için ayrı ayrı proxy tanımlanabilir) görselleri ikişerli olarak kolajlayarak 5 farklı başlık ve açıklamayla gönderir.
Her hesabın resim kolajlama kriterleri ayrı ayrı belirlenebilir.

VB... birçok özelliği mevcut sistemi düşünen olursa satabilirim. Sistem basit sunucuda çalışmaz. Sunucuların session.gc_maxlifetime ve max_execution_time zaman ayarlarının maximuma çekilmesi gerekir. CPU gücü gerektirir. Sistemi alan kişiye bir sefer destek verebilirim,çalışır halde kurulumunu sağlarım. Görüp onaylamasına müteakip bir daha destek sunamam. Basit bir sistem değil, kullanıcı hatalarından dolayı işin içinden çıkılamaz hal alabiliyor çünkü.
Sunucusu olmayanlar kullanamazlar. (basit VPS'lerde çalışmaz)
Ücreti: 4000 TL

Sisteme ait görüntüler;

madem bütçe sorunu yok buyrun alın arkadaş yapmış. fazlası var eksiği yok.