Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece tek bir müşterimize sistem hatası neticesinde ip tanımlaması yapılmamış, kendisine de bunu ücret olarak telafi ettik. Yani bunun güven kıran bir unsur olması gerçekten ilginç, onbinlerce hesabı tek tek elle açıp yönetmek mümkün değil, sistem hatası olmuş, bildirildiğinde de düzelttik. Konunun bu kadar büyütülüp forumlara gelmesi abartı değil mi sizce de?

Bunun dışında genel bir sorun yaşatmamaktayız kimseye. Hizmet kalitemizi bozmadık, şirket içi eğitimlerden sürekli takip ve ölçümlemeye kadar her gerekeni yapıyoruz, altyapı olarak ise çok ciddi yatırımlar yaptık ve tüm hizmetlerimiz eskisinden kat kat performanslı. Yani teması bozuk bir müşteri yavaşlık yaşayabilir, yazılım sorunlarından yavaşlık yaşayanlar şikayet edebilir, çünkü insanımız sorunu kendinde aramayı sevmez. Site dosyasını silip "sorunumu çözmezseniz r10'da şikayet edecem" diyen ve bunun gibi tehditler eden çok fazla kişiyle karşılaşıyoruz. İnsanlar önce sorunun kaynağını anlayıp idrak etmeli. Gerçekten bizden kaynaklı bir yavaşlık vs. var ise de zaten müdahele ediyoruz. Sunucudan çok şey yok elimizde, kapasite ile ilgili sorunumuz yok. Kaldı ki yavaşlık yaşadığını söyleyen müşterilerimize birçok farklı çözüm sunup verimerkezi bile değiştirebiliyoruz, Telekom kaynaklı sorun vb. var ise müşterimiz böylece hissetmiyor. Yani her türlü çözümü sunabilecek güçteyiz. Hizmet kalitemiz bozulmak bir yana, her geçen gün daha iyiye gidiyor ve bunun böyle olması için her adımı atıyoruz.
Ben birçok kişide aynı sorun oldu diye anlamıştım o konuda, o halde haklısınız.

Söylediğim gibi başka firmaya geçmemin sebebi memnun kalmamam değil. Her konuda 15 dk içinde yardımcı oldunuz 20'ye yakın ticket attım bazen yazılımsal şeylerdi onda bile yardımcı oldunuz.

Bir süredir hizmetlerinizi kullanmadığımdan fikrimi etkileyen şey sadece açılan konulardı ancak dediğiniz gibiyse tabii ki haklısınız.

İyi günler.