berkribas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bir şey sormak istiyorum da yanlış anlamazsınız sanırım ben araştırdım tam olarak yanıtı bulamadım , incilin değiştiğine dair somut delil nedir? bütün müslümanlar değişmiştir diyor Hristiyanlar ise Allahın sözleri değişemez kimsenin gücü yetemez madem değişecek Allah neden gönderdi diyor . yani siz müslüman olmayı seçtiniz mi yoksa anneniz babanıza göre araştırmadan mı oldunuz acaba ? yanlış anlamayın bene çözemedim olayı biliyor olabilir buradakiler ondan soruyorum
Merhaba hocam, incilin bir günde iner inmez değiştiğini düşünmeyin bu yavaş yavaş oluyor. İncilin değiştiğinin en büyük kanıtı ise bugün bir Kur’an varken birden fazla incil var ve her incilin içeriği farklı. Yani yaratıcı kalkıpta 3-4 farklı versiyon mu yolladı tabiki değil. Ayrıca dediğim gibi bir günde değişmiyor. Dinler bir soruna çözüm gerçekten uzaklaşan kavimlere çözümü göstermek yanlış yoldasın diye bir uyarı niteliğindedir. Kur’ana kadarda Allah gönderdiği dinlerin değişmez olduğunu söylemiyor Kur’anda son din olması sebebiyle değişmez olacagını belirtiyor.