Arkadaş anlamıyorum, forumda böyle birçok konu sordum. Fikirlerini soran insanlara illa ters çıkan insanlar var "YORUM ATMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ" Allah razı olsun arkadaş hak yola hizmet vermek istiyor, hizmet verse size ne vermese size ne? Sizden düzgünce öneri istiyor bu konuda da tartışma çıkarıyorsanız yazık.

berkribas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani örnek veriyorum , Allah incili yolladı, incili değiştiren insanlar ''gücün bize engel olmaya yetmiyor bak değiştirebiliyoruz '' demelerine rağmen onları engellemedi ama şuan Kuranı değiştirmeye kalkacak biri olursa aniden ölecek veya engel olunacak , yanlış mı anlıyorum , veya Âl-i İmrân Suresi 97. ayette oraya kim girerse emniyette olur deniyor bu emniyet fiziksel olarak mı yoksa her türlü mü ? örnek korona virüsü orada da yayılıyor yani orada olan biri aylarca içeride kalsa yine ölmüş mü olacak , bu suredeki tam olarak emniyet kuranın değişmeyeceğine dair olan sure ile aynı şekilde olabilir mi?
Allahın izni olmadan, ağaçtan yere düşen bir yaprak bile kıpırdamaz. Evet kutsal topraklarda da birçok kişiye bu virüs bulaştı, lâkin herkesin belirlenmiş bir eceli var. Unutmayın peygamber efendimiz de hastalıktan vefat etmişti.