Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İslam'a hizmet olur. Günümüzden örnek verecek olursak; Nihat Hatipoğlu, Ahmet Mahmut Ünlü gibi hocalar hangi dine hizmet ediyor?
Verdiğiniz örneği doğru bulmuyorum. İlk ismini yazdığınız "hoca" ile bizim evimizin arası 5 apartman mesafesi. Kendisi çıkmış olduğu programlardan hatrı sayılır ücretler alıyor. Bir hizmetten bahsedeceksek bu ücretsiz, gönülden olmalı diye düşünüyorum. Yoksa 200k para versen buradaki en azılı ateist bile vaaz vermeye başlar. Yani bence hizmet değil, ticaret yapıyor.
Biz bir sivil toplum kuruluşu için yine aynı hocayı davet ettik, yani özetle bir lokanta açtık buradan gelen ücretleri öğrencilere burs olarak yönlendiriyoruz. Yönetimini amcam yapıyor. Uzatmayayım böyle bir davet için bizden 30k para talep etti.

__
Bende bir müslümanım. Allah kabul ederse ibadetlerimin hepsini yerine getirmeye gayret ediyorum.
@TeknoBlogger; değerli arkadaşım, sana vereceğim tavsiye ise şudur: İslam'a hizmet, insanlığa hizmettir. Değerli bir bilgiyi insanlarla paylaşman, onlara yol göstermen bile bir sevaptır. Bize düşen iyi olmak, iyiliği yaymak. İslam'ı ihya edecek olan ise Allah'tır.
Selamlar.