hocam bir şey sormak istiyorum da yanlış anlamazsınız sanırım ben araştırdım tam olarak yanıtı bulamadım , incilin değiştiğine dair somut delil nedir? bütün müslümanlar değişmiştir diyor Hristiyanlar ise Allahın sözleri değişemez kimsenin gücü yetemez madem değişecek Allah neden gönderdi diyor . yani siz müslüman olmayı seçtiniz mi yoksa anneniz babanıza göre araştırmadan mı oldunuz acaba ? yanlış anlamayın bene çözemedim olayı biliyor olabilir buradakiler ondan soruyorum
Semavi dinlerde tevhid inancı olmak zorundadır.İncil ve tevrattaki değişiklikleri görmek istiyorsanız kutsallaştırılan şeylere bakmanız yeterlidir.Rabbimiz tüm kitaplarda tevhidi yerleştirmiştir.Tevhid ise Allahın tekliğidir.
Eğer örnek vermemizi isterseniz barnabas incili tevhide daha yakın bir kitaptır.Müslümanlarda barnabas incilini destekler fakat vatikan barnabası kabul etmez.
Barnabas incili ve yuhanna incilini okursan, barnabas incilindeki tevhidin varlığını yuhanna incilininde peygamberi ve diğer şeyleri kutsallaştırdığını anlarsın.
Bu en basit örneğiydi bir çok örnek verilebilir kardeşim

Okuyarak bilgilenme dileği ile.