Sürekli olarak takip ettiğimizden emin olabilirsiniz, sürekli iyileştirme uygulamaktayız. Ancak ciddi yoğunluk yaşadığımız anlar olabiliyor, anlık 40-50 bildirimin eşzamanlı olarak cevap beklediği anlar olabiliyor. Buna rağmen mümkün olduğu kadar hızlı ve doğru şekilde bilgidirimleri yanıtlamak için elimizden geleni yapıyor, bir yandan da bunun denetlemelerini sürekli olarak yapıyoruz.
Sürekli olarak yein sunucu kurulumu yapıyoruz ve sunucuları kontrol altında tutuyoruz. Belirttiğiniz gibi tıkış tıkış olmadığından emin olabilirsiniz, sadece 2 gündür normalden çok daha yoğun trafik var ve bu sebeple 1-2 sunucu sorun yaşadı ve hemen gerekli işlemler uygulanıp hesap dağıtımı da yapıldı. Yani yavaşlık yaşanıyorsa, şu anda yazılım taraflı olduğundan emin olabiliriz. Sunucu taraflı olması halinde bunun bilgisini vermekten kaçınmamaktayız.
100.000'e yakın site barındırıyoruz, 60.000'den fazla müşterimiz var, Türkiye'nin registrar en çok site barındıran şirketlerinden bir tanesiyiz, bu yazdığınız şaka sanırım. Kimsenin bir yerden kurtulmaya ihtiyacı bulunmamaktadır. Merdiven altı şirketlerden sandınız sanırım
birkaç ay öncesine kadar sizinle çalışıyordum domainlerimi de sizde barındırıyorum çok da memnunum zaten o konuda da yazıyor. hatta sizinle alakalı bir konum da var o platformda "en iyi türk hosting firması" diye.
önceden herkese ve her yerde sizi öneriyordum ama son zamanlarda çok fazla problem yaşattığınıza dair konular görüyorum özellikle dedicated ip konudunda yaşattığınız sorun baya bir güvenimi kaybettirdi çünkü ben de almayı düşünüyordum iyi ki almamışım.
konuda yazılan hızlar da yıllık 20 liraya aldığım hostingi hatırlattı -geçici bir sorundur bilemiyorum- o yüzden "guzel hosting bozdu heralde" diye düşündürttü ve sizden aldığım hizmet kadar memnun kaldığım bir firmayı önerdim.