bugün sabah hemen denedim gün boyunca midemi yakan tüm her şeyi yedim içtim normalde 8-9 tane rennie çiğnemem lazımdı bir tane bile içmedim yanma adına bir şey yok şimdilik bir hafta boyunca deneyeceğim eğer ilaç kantaronsa kaşarı iki tane yollayacağım şu illet korona olayı düşüş gösterince sözüm söz bir de şunları merak ediyorum;
1- Aç karnına mı içiyordunuz ?
2- Ne kadar sıklıkla içiyordunuz ?
3- Ne kadar kullandınız ?
4- Kaç kaşık kullandınız bir su bardağına ?
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler
Hocam gecmis olsun, sevindim iyi olmaniza. Sorulara kisaca cevap vereyim.
1-kesinlikle ac karnina iciyoruz ve en az yarim saat birsey yeyip icmiyoruz.
2-ben bir defa ictim 15-20 gundur rahatim ama benimki cok basit kaliyor sizin rahatsizligin yaninda.
4-herseyin fazlasi zarar, bir su bardagina 4-5 yemek kasigi yeterli.
Bugune kadar bircok konuda bitkisel tedavi uyguladim, etrafima uygulattim, kendim cocukluktan beri eczaneden alinan ilac kullanmadim(istisnalar var muhakkak). Bunlardan sonra size tavsiyem 3 gun kullanin 3 gun ara verin, 5 gun kullanin 5 gun ara verin 7 gun kullanin ve cok uzunca bir sure ihtiyaciniz kalmayacaktir.
Fakat sizi rahatsiz eden, midenizin yanmasina sebep olan yeme aliskanliginiza devam ettigin surece bu rahatsizlik sende yeniden olusacaktir. Butun rahatsizliklar cok yemekten kaynaklanmaktadir, demis eski tip alimleri. Yeme aliskanliklarinizi degistirmediginiz muddetce tedavi oldum diye dusunmeyin. Yeniden gecmis olsun. Etrafiniza gonul rahatligiyla tavsiye edebilirsiniz!