işverenin ücretin az çıkması için kullandığı bir kelmeyi kullanmışsınız ülkenin %90 ı böyle.
- çok komplike değil
- işi bilen için 1 saate biter
- ucuz olmalı, xxx isteyecekler yazmasın
- o kadar basitki 3 gün programlama çalışsam bence yazarım
ben bunları 10 senedir duyuyorum. böyle yazan köylü kurnazı çakallara da yol verdim veriyorum. muhtemelen bu ilan uzun süre yayında kalacak ve siz yaptıramayacaksınız o iş unutulup gidecek. sizin bahsettiğiniz resim özgünleştiren vs burada yapılmışı var incelemişsiniz zaten biliyorsunuz söylediğinize göre. onun fiyatı değişmediyse site başı 35tl ömürlük lisans. anladığım kadarıyla ondan bile ucuzunu arıyorsunuz yani bu botu 200-300tl ye yapacak birini arıyorsunuz demek oluyor. bense 300tl ye bilgisayarın power tuşuna basmıyorum iyi günler.
hayır programın işimi göreceğini bildiğim için ederini ödemeyi planlıyorum fakat herkes bütçesine göre iş yapar. benim bütçem 200-300 tl diye böyle bi konu açmaya, programcı birilerinden yardım istemeye hakkım yok mu sizin gözünüzde? evet, piyasadaki çok daha kompleks ve profesyonel işlerin yanında benim istediğim şey fazla komplike değil. bu arada köylü kurnazı çakal sözünü size iade ediyorum. terbiyenizi takının. bütçem şu an için düşük olduğundan programın yapımı için ödeyeceğim ücret de düşük fakat öncesinde açtığım konuyu incelerseniz;
https://www.r10.net/programlama/2275...istiyorum.html
program sayesinde gelir elde etmeye başladığımda tekrar yaptığım ödemenin fazlasını da ödeyeceğimi belirtiyorum. burada da yine özelde gerçekten bu işi yapabileceğini düşündüğüm kişilere bunu özellikle belirticektim. saygılı olun.