byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben fahiş fiyattan dezenfektan, maske satan gördüğüm kim varsa şikayet ediyorum. R10'dan da görsem, n11 den de görsem farketmiyor. Bunlara fırsat vermeyin. Yok toptancı yükseltti bizde yükselttik falan toptancısından perakendecisine ceza kesilir inşallah. Ne biçim memleket olduk ya deprem olur kira artar virüs çıkar hijyen malzemeleri uçar.
Bunlar anlayana tabiki kimseyi küçümsemeye gerek yok ama algısı zayıfsa bir insanın veya yanlışta olsa dürüstlük gösterip bunu diyebiliyorsa ben yine takdir ederim davranışını.Bunların dışındaki hiçbir durumda benim tavrımı yaklaşımımı değiştirmez. Seninde dediğim gibi düz mantık efendim yok komşum imal ediyor. Yakınım şurdan temin ediyor vs vs Sen adam gibi dürüstce deki fırsat bu fırsat üç beş yoluma bakıcam yine takdir edilirsin. Ama yok ticaret yok bilmem ne bu ayıbını örtmez örtemezsin. Sen kimsin kimyagermisin yoksa medikalcimi nesin sen ? Bunun cevabını başkaları verdiği zaman susup oturacaksın üç beş değil trilyonda olsa sonuçta paradır bu ama hiçbir para birimi vicdandan öte yardım etmek faydalı olma çabasından daha değerli değil bu dünyada anlayana