Ankara'da en işlek caddeler sokaklar bomboş hocam zaten, anca bakkala yada zorunlu işe gidenler var, devlet çık dese de millet çıkmaz..
Vaka olayına inanmıyorum matematiksel açıklama yapayım
98+1 (vefat) ile 99 vaka var
8002 test edilen içinde
8002de 99 %1.24 yapar
1000 de ise 12.4 oluyor
Ülkeyi 80 milyon varsayım ile herkesi testte alsak
İlk veriler ışığında 640bin kişide bu malum hastalık olması gerekiyor
5bin personelin bir arada calistigi gün içinde giren cikanla birlikte 50bin insanın ayak bastığı bir devlet kurumunda çalışıyorum.izin verseler evden çıkmayacağım. Ama vermiyorlar. Zaten ticaret yok. Sokaklarda hareket yok. 1 ay adam.gibi sokağa çıkma yasağı ilan edilse ben sayının çok çok az olacağını düşünüyorum
İnsanlar hala yerlere tükürüyorlar. Bilinçlendirmek için YERE TÜKÜRMEYİN kamu spotu reklamı yapmak lazım sanırım.
Vaka olayını testini çartını curtunu geçtim bizim cahil halk ile mücadele nasıl edilecek virüsden daha tehlikeli konu bu. Az önceki habere bakın "Sivas'ta ateş ve öksürük nedeniyle hastaneye başvurduktan sonra Almanya'dan geldiğini söyleyen U.G. (33), Sivas Numune Hastanesi'nde karantina altına alındı. Görevlileri atlatarak hastaneden kaçan U.G., kısa sürede polis tarafından yakalanarak tekrar karantinaya alındı."
Bugün taşınma sırasında ellerimde eldiven görenler beni çok yadırgadı. 60 yaş üstü adam gelmiş bana bize bir şey olmaz yeğen diyor.
Dedim; amca bana bir şey olmaz. Sen kendini düşün. Ben seni düşündüğüm için giyiyorum dedim. Güldü geçti

Bizim vatandaşımız gerçekten bilinçsiz.