Londra'da Soho bölgesi var. Bu bölgede gece klüpleri ve barlar yoğun. Orada yaşıyorken sürekli aynı yere takılıyordum ve bir gün karar verip "Ulan bu sefer başka yere gidicem" dedim kendime. Gözüme ilk çarpan yere girdim. Üst katı pub, alt katı disco tarzı bir yerdi. Alt kata indim ve bir bira söyleyip sallanmaya başladım müzik eşliğinde.
Etrafı analiz etmeye çalıştığımda genelde kız kıza veya erkek erkeğe dans edenleri, öpüşenleri vs. gördüm ama orada normal olduğu için umursamadım. Bir süre sonra yanımdan geçen erkeklerin geçerken bana dokunduklarını farkettim ama anlan veremedim.
Sonra karşımda iki asyalı kız kendi halinde takılıyorlardı. Ayıptır söylemesi bende de asyalı takıntısı var😄 dedim ben bunlarla konuşurum. Ufak kesişmenin ardından gittim yanlarına konuşmak için. Kızın ilk söylediği şey "Gay misin sen?" Oldu. Neden diye sorduğumda da "Burası eşcinsellerin geldiği yerdir genelde" dedi. O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve biramı bitirip hemen mekandan ayrıldım. Erkeklerin bana dokunmaları boşuna değilmiş. Kestaneyi çizdirmedik şükür 😄