Bu sene kampüste bankların orada sigara içerken bir kız gelip çakmak istedi. Havada bayağı rüzgarlı sigaranın yarısından fazlasının rüzgarın içtiği havalardan. Neyse bende oturdum bankta tekim sigarami içiyorum. Telefonla ilgileniyordum kıza çakmağı verdikten sonra kafamı bi kaldirdim o kadar yer varken kız yanıma oturmuş. Neyse bi doğruldum falan sesimi bile çıkarmadım bayaği utandim cünkü ben gitti saniyordum hemencik yanima oturmuş. Neyse bölümün hukuk galiba falan diye birden konu açtı evet dedim, ben de hemsirelikteyim bu havada hasta olursun falan dedi güldüm. Neyse gün bitti öyle, ertesi gün ders cikisi uzaktan yine oraya gelmis bana baktigini farkettim, çaktırmadım sigaramı içip yemekhaneye doğru adım atmaya basladim. Tam adım atmaya basladim birkac metre ilerledim yanimda belirdi. AA ne tesadüf yemekhaneyemi diye, evet dedim yemekhaneye gülerek ve bir şey farkettirmeden Yemekhaneye gittik ben de kimsenin karsısında daha doğrusu tanımadığım biri bana bakıyorken falan yemek yemekten aşırı rahatsız oluyorum, bi baskı oluyor içimde. Yemekhaneye gittik, karsılıklı oturduk ben 1 lokma yemek yiyemeden aç kalktım, hanımefendi karnını bi güzel doyurup ee cıkışta napıyorsun diye keyifli keyifli sorular sormaya başladı Yani aç aldık..

Daha sonrasında telefon numarasini aldim, her gün sabah okula birlikte yürüdük ettik, muhabbet ettik, aşırı kafa bi insan olduğunu anlamıştım sabahın o milletin suratına bakamayacak kadar yorgun hissettiğim zamanlarda bile öyle enerjik yerinde duramiyordu ki anlatamam. Bu böyle biraz geçti geçti geçti. Ben dedim her günüm noluyor bu kızla geçmeye başladı. Farkında bile değilim. Birlikte yiyoruz, birlikte yürüyoruz, birlikte plan yapıyoruz. Birden hayatıma dahil olmuş oldu.

Ha şimdi mi, şimdi evet, tam adı konmamış bir birlikteliğimiz var hala ben bir şeyleri çaktırmamaya, o da çaktırmadığını düşünerek bir şeyler yapmaya, söylemeye devam ediyor