Önce 1 aydı, sonra 1 yıla çıktı. Ama gerçekte Garfield'dan 2 hafta önce aldın bu lisansı, o da konuya yazmış zaten. Trade'i gecikmeli gönderme meselesi değil, sen 2 hafta önce lisans arıyordun burada. Kimi kandırıyorsun ki 1 yıldır sorunsuz kullandım diyerek? Önce ticari ahlâkı, yalan söylememeyi öğren. Sonra "

" gibi ifade atarsın.
Valla hocam yanlış anlama da ben seni vBulletin piyasasında falan tanımıyorum. Benim söylediğim dönemler vBulletiner vardı, vBulletin-Turko vardı, vBulletinDestek.Org vardı, vBulletin.com.tr vs. vardı. Hiçbirinde seni hatırlamıyorum. "Son vBulletin destek forumu" diye konu açıp vBulletin destek sitesi açmakla vBulletin ile ilişkili ya da tanınmış kişi olunmuyor kusura bakmayın. Ticaret puanlarınıza baktım, birçok farklı vBulletin işi yapan kişiden ücretli destek almışsınız? Böyle mi vBulletin uzmanısınız anlamadım?
Konuya gelince, ticaret zaten karşılıklı bir güven işidir. R10'da ticaret puanı baz alınarak bu iş yapılıyor. Dolayısıyla e-postayı almanın psikolojik rahatlamayla alakası yok. Dekont göndermek, destekle iletişime geçip lisansa çökmek uzun iş. Ben komple bir bel bağlama durumundan bahsediyorum. Sadece customer bilgilerini teslim ettiğiniz vakit, bu lisansın kullanım süresinin sonuna dek ben o mailin sahibiyle iletişimde olmak zorunda kalacağım. vBulletin ile çok ilişkiliysen bilirsin, 2016 yılında lisans ve vBulletin.org forum üyelik parolaları resetlenmişti hack saldırısından dolayı. Böyle bir durumda mailin sahibini bulamazsak ne olacak? Lisans çöpe gitti. Ama senin dediğin şekilde satış olursa psikolojik rahatlıktan öte, e-posta hesabına girip parola sıfırlayarak lisansı kurtarabilirim. Anlatabildim mi? Yapmaya çalıştığınız bu şekildeki satış ticaret hayatının doğasına aykırı. E sen arkadaşa böyle satmışsın, senin tuzun kuru. Ama böyle lisans satışı olmaz.
Derdin nedir ki ben anlamış değilim
polemik yaratmak mı amaç?
2 hafta değilde 4 hafta mı dert oldu size?
Derdiniz sanırsam forumda mesaj kasmak, polemik yaratmak kesinlikle... iyi forumlar...