ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu linkte bulunan beyin simgesini Bu linkteki tasarım için kullandım.. Freepik sitesinin bu vektörün açıklamasında yazan açıklamalara bakılırsa ticari olarakta kullanılabilir diyor. Herşeyi geçtim. 2 Günlük emeğimi "Senin gibi hazır vektör kullananları siliyoruz" diyerek sildiler. Soruyorum size hazır vektörü bu şekilde düşünüp açıklamalarına kadar 2 gün boyunca yoğun bir araştırma içine girmiş, bulmuş ve yapmışken; Bu şekilde silinmesi sizce ne kadar doğru ? Tarafsız olalım lütfen. Ben Hırsız değilim ki bana hırsızmışım gibi yarışma bitimine 5 dk kalası silinip sen birdaha yaparsan banlanırsın diye mesaj geliyor. Lütfen birisi bana bir açıklama yapsın. Kaç kişi o hazır vektörü benim kullandığım gibi kullanmış sonucu benim tasarımım gibi olan bir tasarım gösterin bu işi bırakıcam. 8 Yıllık işimi bırakmazsam namerdim.

Nasıl ki Freepic'in kurallarını okuyorsanız, R10'un da kurallarını okumanızı tavsiye ederim;

Alıntı
Çalışma hazırlanırken hazır vektör, var olan bir logonun kullanılması kesinlikle yasaktır ve bunun tespiti halinde bir defaya mahsus uyarı ve tekrarı halinde forumdan veya yarışmalardan geçici/süresiz uzaklaştırmaya kadar varan cezalar uygulanır. Hazır vektör kullanarak katılım sağlayan üye uyarı aldıktan sonra diskalifiye olur uyarı verilen yarışmaya tekrar farklı bir çalışma da olsa katılım sağlayamaz.

https://www.r10.net/tasarim-yarismal...dikkatine.html