1- tedaviyi red etme hakkını kullandı diye seyahat etme hakkı elinden alınamaz ki.
2- olabilir başında prosedür geliştirir ülke belli şartlar arar karşılayan girer bunda fikirim.
3- hayır işte kimse şüphe üzerine alı konulamaz değil 14 gün 1 gün bile olmanalı bir kişinin suçu yok suçu ülkeye gelmek ise başında almasalardı.
4- o başlardaki yanıltıcı sonuçlarda hasta şüphesi ile karantina da tutulan kişinin PROBLEMİ değil doğrusunu geliştirselerdi.
5- hayır benim düşüncem tamamen bir şey yapılır iken gönül rızasına dayanıyor kişi böyle düşünüp yapa bilir diyorum neden siz ben öyle gibi gördünüz ben haklı olasılıkları söylüyorum ki bunlarda olmalı
Hocam düşünceniz yanlış. Siz gönüllülük esasından bahsediyorsunuz da, kişi gönüllü değil ise, hasta olmayan insanların korunması gerek. Hasta olmayanların suçu ne?
Ayrıca, evet belki kişi hasta olmayabilir. Ya hastaysa? Dolayısı ile her ihtimalin göz önünde bulundurulması ve önlemlerinin alınması gerek.
Şahsen benim başıma gelse, bakın sadece şüphe duysalar (hasta olmasam bile), gerekli tetkikler için ben değil 14 , 1444 gün beklerim.