@muhammettas; yeni konu açmak istemedim. Amp eklediğiniz sitede hitleriniz şu anda ne durumda ve reklam yerleşimi için son postunuzdan sonra ekstra bir işlem yaptınız mı?
Hocam derin araştırmalar sonucunda üç gün once tüm ampyi iptal ettim ve tek tek konulara google getir yaparak onbelekten çıkarttm.Bu şekilde kullanıcıları 404 sayfasndan kurtardım.
Amp ye geçtikten sonra tbm 30kuruş olan sitem Tbm 0.05lere düştü. Tıklanma sayısı ampde de aynı idi. Ampyi devre dışı bıraktıktan iki gun sonra tüm kazancım ve tbm eski haline geri geldi.
Sayfalar ışık hızıyla açıldığı için sıralamada yukselme aniden gerçekleşiyor.Fakat reklamlar geç yüklendiği için tiklama oraninda pek bir artış olmuyor. Birçok haber sitesini de vs takip ettim fakat birçoğunun da ayni sorun mevcut.