test sürümünü denedim. robo post sistemi mantıklı kurulmuş fakat 2 önemli sorunu var. başlıkları yok pinlerin.
yine manuel yükleme yapınca da başlık eklenmiyor.
toplu yükleme kısmı için çözüm kolay. manuel yüklemede girilen bilgiler kayıtlı kalır. kişi her yükleme sonrası sadece değiştirmek istediği alana müdahale eder. fakat dediğim gibi başlık ekleme yok sistemde. haricen gördüğü pano sadece ana panolar. iç panoları görmüyor sistem. iyileştirilmesi gereken çok şey var. bu haliyle benim ihtiyacımı karşılamadı maalesef. ilerde iyileştirilirse tekrar kontrol ederim. yine de emeğine sağlık, burada internetten bulduğu macro programını crackleyip otomatik yükleme yapan sistem diye satan da görüp para kaptırdık. onun yanında bu güzel bi proje. geliştirilmesi gerekiyor o kadar.
ayrıca bir sorunu daha : robo postta yüklediği pinlerin boyutları seçilebilmeli. alakasız pinler postluyor.
bunun gibi.
ayrıca başka bi durum da;
1 hesap için 1 den fazla robo post işlemi yapamıyosun. bunun limiti olsa daha iyi olurdu 5 işlem yapılabilir gibi gibi.
Pinlere başlıkları ve alt panolar henüz kullandığım API tarafından sağlanmıyor. Eğer bu özellikler gelirse sisteme ekleyeceğim.
Toplu gönderi ekleme ile ilgili bir çalışma yaparım. Hesap ve pano seçilir. Resimleri lokalden toplu olarak yüklenir. Yine Robo Post'ta ki gibi açıklama listesi ve URL'ler girilir belirlenen periyotta (yarım saate bir gibi )gönderiler zamanlanır. Sistem arka planda paylaşır. Bu yöntem sizce uygun mu ?
Robo post bir gönderi paylaşırken belirttiğiniz kelime listesinden birisini rastgele seçiyor. Biraz da girilen keyword'ler ile alakalı. Bu resmin denk gelmesi biraz da şans olmuş açıkçası.
Alıntı
1 hesap için 1 den fazla robo post işlemi yapamıyosun. bunun limiti olsa daha iyi olurdu 5 işlem yapılabilir gibi gibi.
Daha önce de belirttim.Arka arkaya sürekli post paylaşımından dolayı hesapların riske düşme olasılığı var. 1 pano için 1 tane Robo Post
şimdilik ideal.