Arkadaşlar Merhaba;
Avantajix sitesini duymayan var mı bilmiyorum. Ama kullanmayan çok kişi var. Ben hemen hemen tüm internet alışverişlerimde Avantajix kullanıyorum.
Avantajix bir affilate marketing sitesi. Türkiye'ye satış yapan birçok mağaza için yapılan alışverişlerden belirli yüzdelerde geri ödeme veriyor. Benim onayda olan ödemelerim ve ödenmiş paralarım aşağıdaki gibi:
Ve aşağıda detayları göreeğiniz üzere aralarında Godaddy'de var Domain.Com'da yapılan .com uzantılı domain alışverişi için %20 geri ödeme Hostinger %40 Geri Ödeme Avantajix Nedir?
Avantajix internet üzerinden para dağıtan teknolojik bir platformdur.
Avantajixte listelenmiş bir mağazadan alışveriş yaptığınızda, mağaza Avantajixe bu alışveriş karşılığında bir komisyon öder. Avantajix ise kendisine ödenen bu komisyonu size verir, böylece alışverişiniz benzersiz bir şekilde ucuzlar.
Avantajix size ödediği bu paraya para iadesi adını verir, çünkü paranızın bir bölümünü size iade etmektedir. Bu kazançlı alışveriş konsepti Türkiyede ilk ve tektir.
Avantajları Nelerdir?
Avantajix internetteki tüm avantajları listelemek amacıyla yola çıkmış bir internet sitesidir ve kullanıcılarına şunu söz vermektedir:
- Avantajix size sadece nakit para öder. (Bonus, mil, puan vesaire değil, sadece nakit para)
- Avantajix size şartsız para öder. (Yani verdiğimiz parayı şurada harcayın gibi şartlar getirmez. Size ödediğimiz parayı istediğiniz yerde güle güle harcayın.)
- Türkiyenin (ve pek yakında dünyanın) en geniş avantaj yelpazesi.
- Tamamen bağımsız.
- 24 saat müşteri hizmeti.
Size Maliyeti Nedir?
Avantajixe hiç para ödemezsiniz. Aksine Avantajix size yoktan para vareder.
Avantajixe üyelik ücretsizdir.
Avantajix kredi kartınızla ilgilenmez. Avantajix size hiçbir şey satmaz. Sizden hiçbir zaman para istemez. Sadece size para öder.
Ayrıca Avantajixin yıllık 10 TL olan yıllık hizmet bedeli sadece kazandığınız (eğer kazandıysanız) para iadelerinden düşülür. Kazanmadıysanız onu da ödemezsiniz.
Örnek Verebilir misiniz?
Bakın size bir de örnekle anlatalım ki yanlış anlama olmasın:
Mesela 1.000 TLlik bir sigortanızı Avantajix vasıtası ile yaptırdınız diyelim. Ve diyelim ki buradan %6 para iadesi alıyorsunuz. Bu durumda kazancınız 60 TLdir. Avantajix 10 TL yıllık hizmet bedelini bu ilk para iadeniz
ÖNEMLİ: Gizli sekmelerden yapılan alışverişler zaman zaman sayılmamaktadır.
ÖNEMLİ: Mobil uygulamalardan yapılan alışverişler hçbir zaman sayılmamaktadır.
KISACASI ARKADAŞLAR; HEPİMİZ İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ, ALIŞVERİŞDEN EVVEL YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY; AVANTAJİX'TE SİTEYİ ARATMAK, EĞER O SİTE AVANTAJİX İLE ANLAŞMALI İSE AVANTAJİX SİTESİNDEKİ LİNKE TIKLYARAK ALIŞVERİŞ YAPILACAK SİTEYE GİTMEK.
Avantajix ile çalışan bazı firmalar ve geri ödeme oranları:
Olası sorularınızı konu altından sorabilirsiniz. Böylece diğer arkadaşlarımızda faydalanmış olacak. REFLİ LİNK (Eğer üye olur, sistemi kullanır ve geri ödeme alırsanız, ben de üye başı 5 T.L. kazanıyorum. Her üyenin davet etme ve referans geliri elde etme hakkı var)
refsiz link