Conquer0r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir tanıdığım çanta vs üretiyordu. ihtiyaç ve talep çok fazla olunca maske de yapmaya başladı. çok uygun fiyattına alıp götürüp kendi çevreme yine aldığım fiyatın aynısından veriyorum hatta bir çoğundan para almıyorum. Sırf burdaki yok fırsatçılar şöle böle demesinler diye konu vs açmıyorum. Asla satış yapmıyorum
Konuşanların kendilerinin tuzu kuru zamanında birçok şeyi stoklamışlar. Babaları maskelerini dezenfektanlarını almış. Kafaları rahat. !
Ama benim asıl korkum evlerinden hiçbir şekilde çıkamayıp maske vs temin edemeyenler. Özellikle kanser ve nefes darlığı çeken hastaların nasıl maske bulacağı.
Allah şu zor zamanda yardımcımız olsun. İnşallah tek derdimiz sadece maske olur !
Hocam yorumunuzu gerçekten çok beğendim. Çok çok haklısınız yazdıklarınızda. Umarım Allah dahakötülerinden korur daha büyük dertler vermez bizlere. Keşke ben de satış yapacak olsam en azından işittiğim laf zoruma gitmez Firmada alt bayilere göndermek için alıyoruz adam bir ton laf yapıyor. Dediğiniz gibi bence asıl stokçu ve satışçı el altından satanlar bu kahramanlıkları yapıp kendini aklamaya çalışanlar oluyor genelde Babaları dolduruyor ceplerini. Hakkımızda hayırlısı olsun