sizin zorunuza giden olayı anlamadım hocam ? Ben size medeni kanunlar ve sınırlar çerçevesinde bir açıklama yaptım. Normal bir açıklamaydı bu, atar gider falan da yapmadım.
Sokak üslubu hoş değil hocam, konu ile alakanız yoksa konuyu farklı yerlere taşımayalım. Önemli bir konu hakkında konuşuyoruz. Dünden beri önemli ölçüde işçi işten ya çıkarıldı, ya izne zorlandı. Bu konu hakkında fikir alış verişindeyiz.
ama dediğim gibi, size atar gider yapmadım. Bu günlük konuşma tarzında bir konuşturma olup, ilgili soruyu zenginleştirmek için karşı tarafa soru sorup, empati yaparak cevap vermedir. Onun dışında sizi tanımam, sizinle alakalı bir problemimde yoktur
Ben konuya izne çıkarabilir diye yasal bir mesaj yazdım siz kalkıp. Bana şu mesajı neye istinaden yazıyorsunuz ? Sizin şahsi işten çıkarılmanız ve yaptıklarınız ile alakalı bir mesaj yazmadım.
Alıntı "iş veren olarak çok kazandığınızda elemanınıza çok para veriyor musunuz ? Türkiye'de sanıyorum %99 vermiyordur."
Siz çalıştığınız firma ile böyle sert üslup ile konuşuyorsanız diyecek bir şey yok. İyi forumlar.