Bana atar gider yapana kadar. Devletin alması gereken önlemleri almasını tavsiye et. Bunları eleştir.
sizin zorunuza giden olayı anlamadım hocam ? Ben size medeni kanunlar ve sınırlar çerçevesinde bir açıklama yaptım. Normal bir açıklamaydı bu, atar gider falan da yapmadım.
Sokak üslubu hoş değil hocam, konu ile alakanız yoksa konuyu farklı yerlere taşımayalım. Önemli bir konu hakkında konuşuyoruz. Dünden beri önemli ölçüde işçi işten ya çıkarıldı, ya izne zorlandı. Bu konu hakkında fikir alış verişindeyiz.
ama dediğim gibi, size atar gider yapmadım. Bu günlük konuşma tarzında bir konuşturma olup, ilgili soruyu zenginleştirmek için karşı tarafa soru sorup, empati yaparak cevap vermedir. Onun dışında sizi tanımam, sizinle alakalı bir problemimde yoktur
Yaptığınızda haklısınız. Hak aramak asla ahlak dışı bir davranış değildir ve olamaz. Ne yazık ki bu tür toplumsal olaylarda kendi lehine çalışan insan ve şirketler olacaktır.
Ülkemiz önümüzdeki süreçte ciddi ekonomik sorun yaşayacak. Şuan ücretsiz izne çıkarılanların süresi muhtemelen uzatılacaktır. Bu dönemde de iş bulmak çok zor olacaktır ki yakında fabrikaların üretim departmanlarını kapatacaklarını tahmin ediyorum (bir çok çokuluslu şirket üretimi durdurdu)
Yani 10 gün lük evrak zaten bir ayı geçer sonradan.
Şuanda dava etseniz bile mahkeme uzak bir tarihe ertelenir (başlamaz).
Zor bir dönem bizi bekliyor, salgın sonrası dahi toparlanmamız zaman alacaktır.
Tekrardan geçmiş olsun.
uzmanlar bile 3. çeyrek ayağa kalkma başlayacaktır diyor ki bu da eylül ayına tekabül ediyor. Bu günlere şükür hocam, 2020 3 ayda süründürdü. Daha da kötü olabilirdi

iyi günler dilerim