Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle ki amp sayfaları illa /amp şeklinde olmak zorunda değil. amp.site.com da olabilir. O sayfanın sürümünü nereye koyarsan artık.
2. Bu temada aynısını bende gördüm. Mobil temayla birlikte kullanılırken görünüyor olabilir. Eğer mobil temayı kullanmıyorsan başka bir amp eklentisi kullanabilirsin.
3. amp sayfaları engellenmiyor ama site.com/? şeklinde URL leri genel olarak engelliyorsa doğal olarak bunları da engelliyor. robots.txt de ? engellemesi var mı onu kontrol edebilirsin. Muhtemelen onla alakalı o hatalar.
Başka bir AMP eklentisi denemedim hocam mobil temayı da kullanıyorum kendi eklentisi ile mobil teması daha uyumlu olur diye kendi eklentisini kullanmak istiyorum.

ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin kendi AMP kendi eklentisini devre dışı bırakıp başka bir eklenti ile denediğinizde neler oluyor
Başka eklenti denemedim olmadı bir de başka bir eklenti denerim sorunu çözemezsem.

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amp ile ilgili tüm herşeyi kapatın. temada amp kısmı olabilir onuda kapatın. kontrol sağladıktan sonra accelerede mobil pages amp eklentisini kurup kontrol edin. linklerin oturması biraz sürer.
Bugün gün içerisinde çözümü bulamazsam akşam dediğiniz eklenti ile denerim bir de.