Bahsettiğiniz üyeyi ve firmayı tanımıyoruz. Ama sizin farklı sorunlarınız var gibi.
Daha önce firmamızdan 25.02.2019 tarihinde sponsor hosting siparişi geçmişsiniz. Biz bunu onaylamışız. Sonraki davranışlarınız ücretsiz sağladığımız hizmeti haksız yere karalar çerçevede olmuş ve hizmetiniz sonlandırılmış.
Karalamalarınız moderatör arkadaşlara report edilerek sildirilmiş. Hizmet aldığınıza dair ekran görüntüleri de , log kayıtlarıda sistemimizde mevcut. Moderatör arkadaşlarda sunulabilir.
Siz demekki hosting firmalarıyla sürekli bu şekilde sorunlar yaşıyorsanız , kendinize öz eleştiri getirmelisiniz.
Özetle ve son olarak size hizmet sağlamak istemiyoruz. Varsa multi üyelikle ilgili şüpheleriniz konu açmakta özgürsünüz.
Kararınızı saygı duyarım ama iftira atmak ne demek.onu anlamış değilim hem.kara liste diyorsunuz hem. Üye olurken herhangi bir.sorun ile karışmıyorum.sadece 1 tane site için sponsorlu hosting aradım başka da bir sponsor paketim yoktur burada illaki sizden sponsor paket alma.derdinde.degilim
Ama ya biriyle karıştırıyorsunuz yada Multi üyesiniz. Çünkü dediğiniz problemi sadece 1.kisi..ile yaşadım başka kimse ile.problem yaşamadım. Multi üyelik var demekki bu muhabbeti sizde şahit olmuşsunuz. Her neyse