Merhaba arkadaşlar
Sürekli bu mail alıyorum siteyi kopile kaldırdım ve yeni de onay yolladım her onay da bu mesaj geliyor bana burada tam olarak ben de ne istiyor. Tema değişti iletişim sayfası kuruldu gereksiz yazılar çöp alındı.
Sitedeki sorunlar Site Davranışı: Gezinme
Program politikalarımızda belirtildiği gibi, Google reklamları görüntüleyen siteler ve uygulamalar, kullanıcılara gerçek ve yararlı bilgiler sağlamalıdır. Kullanıcılar, hangi ürünlerin, malların veya hizmetlerin sunulduğunu öğrenebilmek için sitede ya da uygulamada kolayca gezinebilmelidir. Yanıltıcı gezinme seçeneklerine ilişkin örnekler aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:
- İndirilebilir veya akış şeklindeki içeriğe yönelik yanlış iddialar
- Mevcut olmayan içeriğe bağlantı oluşturma
- Kullanıcıları alakasız ve/veya yanıltıcı Web sayfalarına yönlendirme
- Web sitesinin konusuyla ve/veya işletme modeliyle ilgisiz sayfa metni
Sayın Kullanıcımız,
İtiraz isteğinizi aldık.
Ancak, formda gönderilen URL'nin, AdSense reklam kodu içermeyen bir sayfaya yönlendirdiğini fark ettik. İtirazınızı değerlendirebilmemiz için,
arkadasariyor.com sitenize reklam sunumu geçici olarak devre dışı bırakılmış olsa bile reklam kodu içeren bir sayfanın URL'sini belirtmeniz gerekmektedir.
AdSense reklam kodunu tekrar ekledikten sonra, Yardım Merkezimizi ziyaret ederek ikinci bir itiraz gönderin. İtirazı gönderirken, reklam kodunu içeren sayfanın URL'sini "Etkilenen Site URL'si" alanına girin.
Alternatif olarak, uyumlu olmayan sayfadan reklam kodunun tamamını kalıcı olarak kaldırdıysanız, lütfen itiraz formunda sitenizde reklam kodu içeren uyumlu bir sayfayı örnek olarak sunun. Son olarak, AdSense reklam kodunu sitenizin tamamından sildiyseniz ve gelecekte sitenizde AdSense'i artık kullanmak istemiyorsanız, itiraz göndermenize gerek yoktur.
Şimdi ben burada ne yapmak gerekir tekrar onay almak için merak ediyorum ve soruyorum sürekli mail de bu mesaj alıyorum bu sorunun nasıl düzetebilirim