hocam dediklerinizde haklısınız, sonuna kadar katılıyorum.Yok ben o konularda aklı başında olan bir insanım,ne yönetim hakkında konuşurum, ne de küfür ederim. O konuda içiniz rahat olsun. 9 günlük izin mevzuatta yok, böyle olası durumlar için 7 gün, onunda iş veren günlük ücret bazında yarısı kadar vermek zorundaymış. Bunu da söylemediler bana. Her şeyi geçtim, devlet böyle durumlar için mevzuatı açık tutmuşken, işletme 9 günlük izin senin önlemin için, sen gidip şikayet hakkını kullan, bir şey çıkmayacak emin ol, karar senin kararın hakkını arayabilirsin şeklinde bir yöntem izleme hakkını saklı tutabilirdi. Yine aynı zamanda sen bzi şikayet ettin, bu yüzden işten çıkardıkta diyebilirdi. Fakat iş veren benim ahlaksızlık ve iyi niyet kuralları maddesinden haksız olarak çıkardı. Benim ahlaksızlığımı kanıtlamaları gerekiyor, bu şekilde her baş kaldıran personeli ahlaksız yaftası ile yaftala ve sonra git tazminatsız işten at, çok mantıklı gelmiyor bana
@stronger17; hocam teşekkür ederim
Rica ederim hocam, en güzeli işi bilen bir avukat bulmak. İnternet veya forumlarda malesef sağlıklı bilgi alayım derken kafanız iyice karışıyor