Selamlar ,
Antalyada öğrenciyim ve bir süredir web tasarım ile ilgilenmeye başladım ve bu konuda Udemy sitesinden Html/Css/Bootstrap gibi dersler izleyerek bu işi öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Corona nedeniyle evde çok fazla zaman geçiriyorum ve bu yüzden eğitimleri çok hızlı geçmek istemiyorum bu şekilde öğrendiklerimi ileride çabuk unutacağımı düşünüyorum . Bu yüzden hem bana pratik , el alışkanlığı olsun hem ileride bu gösterebileceğim referanslarım olsun diye uygun fiyata web sitesi tasarlamak istiyorum . Bunun için almam gereken minimum ücret nedir bu konuda tam bilgi sahibi değilim sitenin kurallarında geçiyor mu ondan da emin değilim . Ama yapabileceğim en minimum fiyattan web sitesi tasarlamak istiyorum . Güven açısından problem yaşayacağınızı bildiğim için iş başlangıcında sizden herhangi bir şey talep etmiyorum .
Şu şekilde bir yol izlemeyi düşünüyorum :- Öncelikle sizinle iletişim kurup nasıl bir web sitesi istediğinizi anlamak ve bu konuda konuşmak . Varsa logo , firma bilgileri , sitede paylaşılmasını istediğiniz görseller gibi içerikleri bana ulaştırmanız
- Ardından sizinle kararlaştırdığımız tarzda bir web sitesini demo olarak sizlere sunumum ve sizin onayınız . ( Bu aşamada web sitesini beğenmeyip vazgeçebilir , yaptırmak istemeyebilirsiniz. )
- Eğer yaptığım çalışma hoşunuza giderse bu çalışma için ücretlendirme . (Bunu sırf işin ciddiyeti olsun diye düşünüyorum , normal fiyatların altında minimum bir fiyat yeterli olacaktır.)
- Son olarak da web sitesini tamamlama ve ücret yatırıldığında web sitenizin kurulumunu gerçekleştirme . ( Eğer ki r10 da referanslarınız varsa profilinizi inceledikten sonra web sitenizi kurduktan sonra da ücreti yollayabilirsiniz.)
Not:
Eğer ki host/domaine sahipseniz direkt sizin host domaininiz üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirim . Eğer host veya domaininiz yoksa sizin yerinize bunları alıp faturalandırabilirim ya da siz kendiniz de alabilirsiniz bunlar ücrete dahil değildir.
İletişim
Whatsapp : 053156256147