Şimdiye kadar piyasada olan saatler içinde en kullanışlısı sarja taktığım günü unutuyorum ilk aldığımda sürekli kurcaladığımdan 10 gün sarjı gidiyordu. Şu an 20 güne kadar sarj süresi var arabada saatten arama ve konuşma yaptığım halde 15 20 günü çok rahat çıkarıyor sarjı. Ekran kadranları galeri seçeneği var su geçirmiyor.

Ayrıca sonradan keşfettim telefonu tesadüf üzerine getirdiğimde NFC olduğunu fakat TR'de uygulamalarını açmadıklarını farkettim. Cihazda TR dışı güncelleme ile temassız android market v.s açılabiliyor. Mp3 atılıp saat üzerinden dinlenebiliyor ayrıca kablosuz kulaklığa saat üzerinden bağlanabiliyor. Yani kulaklıklada eşleşiyor fakat ben saati aldıktan sonra kulaklık kullanımını bıraktım hep saatten konuşuyorum sesli ortamda bile gayet iş görüyor.

Telefonumu zaman zaman ev içinde kaybedebiliyorum telefonumu bul özelliği iş görüyor. Gelen mesajlar bildirimler saatten okunabiliyor. TR versiyonda ses ile cevaplama olmasada diğer ülke güncellemeleri ile bu özellikte ortaya çıkıyor. Yani alacak arkadaş bu modeli gönül rahatlığı ile alabilir sarj süresi yeter sadece.