sosyalortak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ek bir fikir vereyim, şimdi sen yazılımı yazdın bir emeğin var evet ama freelance olarak yapıyorsan tüketici hakem heyeti cart curt 250 lira için uğraşırda uğraşır. Freelance yaptığın içinde fatura kesmiyorsundur muhtemelen, 250 lira için birde seni vergi dairesine şikayet eder, banka hesaplarına kadar incelerler. Dünya kadar zararlı çıkarsın. Fatura kestiysen de iadesini talep eder, bir hizmet var ve bu adam hizmeti de resmi olarak almamış. Bir nevi haklı yanı da var
parayı ininalden almıştım paywant gibi bir şirketle anlaşmam var parayı onun adına ben yatırsam fatura kesmiş olmuş olurmuyum? vergim ödenmiş olucak nasılsa
JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hizmeti sağla hocam çalışır istediği şekilde sorun olmaz.
tamamdır teşekkür ederim
Mukavemet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer tarafınızdan kaynaklı bir durum varsa ki bunlar yazılımın verimli çalışmaması , istenilen tarih ve zamanda teslim edilmemesi gibi durumlar da karşıda ki haklı olabilir. Ama tamamen keyfiyete bağlı bir durum ise kesinlikle iade edilmez. Bu durum ileri de herkese aynı işi verip begendıgıne sadece odeme yapması gibi bir duruma gider. Oyuzden bence kişi r10 da ise hakkında şikayet konusu açın derim ( paramı geri ver yok şunu yaparım paramı geri alırım vs gibi şeyler söylüyor ) bu söylemlerinden dolayı. Hem kimsede böyle kişiler ile ticaret yapmaz.
yazılım çalışıyor bir kaç kontrol etmem gereken şey var sadece r10 da olsa kesinlikle şikayet konusu açardım ama r10 da değil discorddan birisi