Merhabalar arkadaşlar, bir çok kişi firmanın reklamı olarak görecektir muhtemelen ama ınaınkı boyle bir ekip yok

ihs ile yıllar önce calısıyordum cok karısık bır sıstemlerı vardı ve benım kartım ile benım mailimde benım adıma olan domaın ve hostıngı benden habersız bır baskasına aktardılar, aradığımda ise lütfen ortağınız ile görüşün denildi, bu sefer onlarla uğraşıp zaman ve moral kaybı yaşamamak adına firma arayışına girdim natro ile tanıstım, natro fena değildi işin garip yanı kullanamıyordum dosya yuklemek ıcın kendımı ajan smit gibi hıssedıyordum orayı tıkla suraya gıt buraya gıt ızın ver bunuyap sunu yap oh dosya yonetıcısı acıldı. domaın dns de de aynı sorunu yaşamaktayım halen bırkac domaınım natroda ve kısa bır sure ıcınde onlarıda guzelnete tasıyacagım , natro ile iletişim kopuklugu yuzunden ve panellerının cok karısık olmasından ötürü ayrıldım. tam hatırlamıyorum ama hatırladıgım kadarı ile dayım güzelnet e geç dei güzelnet kulağa güzel geliyor

ama ilk defa duydum sonra düşündüm ne kaybedecegım kı once aradım bakın eticaret sitem mecut bana ne onerırsınız 1 aylık hostıng paketi alın dılersenız memnun kalmazsanız kaybınız olmaz dedıler 1 saa t kadar telefonda gece konustuk onerılerde bulundular ben mal gibi en pahalı en yüksek paketi seçiyordum onlar ise bunu alırsnaız performans artar ama şuanlık ihtiyacınız yok fazladan para ödemiş olursunuz dediler benım gönlümü burda çeldiler, satış yapmanın peşinde değiller bilgilendirme ve memnuniyet sağlamanın peşindeler,
antiseo saldırısı almaya başladım, elımden geldiğince önelemeye calıstım ve guzelnete yazdım saldırı alıyorum ne yapabilirim diye saolsun kendılerı gereken tüm işlemleri inceleyeceklerini belirttiler onların onerıleri ile cloud vs ayarlandı clouda kendılerı ayar verdiler,
Kısacası Kız arkadasım ben mi güzelnet mi dese
Güzelnet derim oderece

bir çok şikayet (farklı firmalar için) konulara baktım destek talebı mesajlarını yayınlamak yasakmış ordan ogrendım yoksa burda ss atardım.
Benı güzelnet ile tanıstırıran dayıma
Güzelnet ve tüm güzelnet personellerine tek tek ayrı olarak en içten dileklerimle teşekkür ederim.
suanda 19 tane müşterim güzelnette ve işin garip yanı güzelnet sadece 1 kişi olarak biliyor benı ve buna istinaden bukadar ilgilenıyor

(arzu sen benı bukadar sımartsan ınankı gozumu bile kırpmam senı kacırırırım)
@GuzelNetTr; son olarak eklemeyı unuttum ucretsiz hostıng taşıma ve yedek yükelemelerinden, kendı yaptıgım yazılım hatalarını bile düzelttiklerinden ötürü artık nasıl teşekkür edeceğimi bilemıyorum teşekkür kelime olarak az kalıyor
@Bartuc;