Merhabalar arkadaşlar. Daha önce yatırım konusunda Çanakkale - Gelibolu bölgesinde ekimlerini yaptığımız lavanta bahçelerinden bahsetmiştim ve çıkan mahsülleri ürüne dönüştürmek için üzerinde çalıştığımızı anlatmıştım.
Bu süreçte bir çok kişisel bakım ürünlerini tamamladık. Portföyümüzde lavanta kolonyası, bebek şampuanı, şampuan, el-yüz temizleme tonikleri, doğal sabunlar (lavanta esaslı, keçi sütü esaslı vb. bazı diğer bitkisel özlerle hazırlanmış), evcil hayvan şampuanları ve koku gidericileri, oda kokusu, el-yüz kremleri, masaj ve terapi yağı, hidrosoller, duş jeli, yatıştırıcı tonik ve otel konseptinde kişisel bakım ürünlerimiz çıktı.
Talep halinde yine üretim gerçekleştirebiliyoruz.
https://gallipolilavender.com/urunlerimiz/ sitemizden ürünleri inceleyebilirsiniz.
Ürünlerimizi toptan ve perakende olarak satabiliriz. Perakende alımlarda kargo alıcıya ait şekilde gönderebiliriz. İstanbul'da LEvent bölgesinde ofisimiz ve Sultangazi taraflarında ufak bir fabrikamız mevcut. Yine LEvent bölgesinde ufak bir depomuz var. Bu bölgelerden elden almak isteyenlere de yardımcı olabiliriz.
Perakende satışlarda r10 üzerinden alım yapacak arkadaşlara %10 ekstra indirim tanımlıyoruz. Perakende satışlar ve toptan fiyatlar için "Oğuz Köse / +90 544 399 66 yirmi" ve "Emirhan ÇAKIR / +90 549 247 52 kırkyedi" numaralardan irtibat kurabilir ve r10 konunuzdan ulaşıyorum diyebilirsiniz. Sitemizi ziyaret edip ürünlerimizi incelemeyi unutmayın.
Edit: @oguzkose