Kendimde Uzun Süre Kullandığım ve Beğendiğim Tema/Pluginlerdir. Bana Göre İhtiyaç Dışında Bile Olsa Her WebMasterın Arşivinde Bulunması Gerekiyor.
Aldığınız Tema ile Sitenin
Plugins Bölümündeki bir çok eklenti otomatik olarak geliyor. Merak Ettiğiniz ve Denemek İstediğiniz 2 Adet Extra Plugini Temanız ile Birlikte Hediye Edebilirim.
Pluginlerinde Ayrıca Satışını Yapmaktayım. Pluginler Güzel ve Etkili Pluginlerdir.
Site Üzerinde Gördüğünüz Her Ücretli Tema ve Plugin'in Fiyatlandırmasını Şu Şekilde Yaptım.
69 $ Yazıyor ise r10 için 69 Lira
29 $ Yazıyor ise r10 için 29 Lira
79 $ Yazıyor ise r10 için 79 Lira gibi.
Beğendiğiniz Tema ve Eklentileri Toplu Olarak Almak için Bana Özel Mesajla Ulaşabilirsiniz.
Forumda Yeni Üye Olduğum İçin İlk Önce Tema, Plugin ve Lisans Anahtarlarını İletir, Kontrol Sağlatır, Daha Sonra Ödemesini Alabilirim.
Lisans Anahtarları %100 Legal Olduğu İçin ve Temanın Bütün Özellikleri Sitede Yer Aldığından İade Kabul Etmemekteyim. Yüksek İhtimal Ekstrem Bir Durum Olmayacaktır İade ile Alakalı ama Genede Durumu Değerlendiririz Birlikte.
Temaların Birçoğunu Kullandım, Elimden Geldiğince ve Bilgi Dahilinde Yardımcı Olmaya Çalışırım.
Ödeme: Papara/Ziraat
Tahmini Teslimat Süresi: Online isem 10 Dakika.
Not1: Free Yazanları Görselden Çıkarmadım Bilinçli Olarak, Free Olan Hoşuna Giden Olursa İlgili Siteden İndirebilirsiniz.
Not2: Tüm Temalar One Click Import Olarak Direkt Hazır Hale Getirilebiliyor. Siz Yazıları ve Görselleri Düzenliyorsunuz.(Başlangıç Seviyesindekiler İçin)
Teşekkürler,
Baransel Çiçek