Eyupoglu; ;

Bu psikolojiyi gerçekten anlamak adına soruyorum aramız da bunu yapan çok var. Bir tanesi çıkıp kendini ifşa etsin lütfen neden böyle birşey deme gereksimi duyuyorlar akşam akşam bende merak konusu oldu.
  • Hosting firmaları neden en fazla 2 kişi iken bile muhasebecimiz, teknik kısmımız size yardımcı olacak diyor. Bir çoğu aslında aynı kişi iken, - Firmasını kurumsal göstermek için Bence
  • Neden burada 10 tl dolandırılan adamın bile avukatı var? - Karşı tarafa gözdağı vermek Bence
  • Neden seo ve web tasarım ajanslarında aslında grafiker ve benzeri alanlarda çalışanları olmamasına rağmen, tanıdıklarının fotosunu siteye koyarak grafiker, yazılımcı v.s diye insanlara tanıtım sunar, Kendi firmasını büyük göstermek ve kurumsal göstermek için Bence
Bir işi başarılı yaptığımızı göstermek için veya insanlara ne denli ciddi olduğumuzu belli etmek için neden böylesi yalanlara başvururlar??? Neden ama neden? - Daha yüksek fiyat verip 10 tl kazanıyorsa normalde - 30 tl kazanmak
Ali'nin 8 gününü izleyeli çok oldu onun etkisinde kaldığımı düşünmüyorum ama bilinç altı olabilir.

Verdiğim cevaplar kendi görüşümdür