yanlış anlaşıldım. hem reklam dengesinden reklam çıkma % nizi düşürün. hem siteye eklediğiniz reklam kodlarını azaltın. örneğin ben ad inserter vb. eklenti kullanmıyorum. 3 adet reklam kodum var. post üst - footer - eşleşen. bu 3 kod da tema düzenleyicisinden ilgili yerlere eklenmiş durumda. sizde çok sayıda reklam çıkmasını sağlayan reklam yerleşimleri mevcut. ben bu sayıyı düşürmenizi tavsiye ettim. haricen reklam dengesini de kazanç %100 olacak şekilde olabildiğince kısmakta fayda var tabi. bu ayarları yapın 2-3 hafta test edin. izleyin güzelce. sonra gerekli düzeltmeleri yaparsınız sonuçlara göre.
haricen bi tavsiye daha. yaptığınız sitenin kopyasını çıkarın. ingilizceyse almanca ve felemenkçesini kurun ayrı sublara. tüm başlıkları, içerikleri metinleri translate edin. uzun bi işlem ama boş vaktiniz varsa gelecek için uğraşılır. ardından bu diller adına pinterest hesapları oluşturup pinleme yapın. yani 1 tane almanca saçla ilgili site kurdum bitti durumu olmasın. o siteyi ingilizeye de kurun hollanda için de. tek çalışmadan 3 dile site oluşturmuş olursunuz. ben şu an 3. sitemi pinliyorum. o bitince tek bi kategoride 30 küsür altkategori için yeni bi site kurdum. ingilizcesini tamamlayıp sonra diğer dillerini oluşturcam. o kategori bitince yenisini, o bitince yenisini. mantık bu. hedefim 40-50 özgün kalitede site oluşturmak. makaleli, temiz.
Teşekkür ederim, 1 domaine çok sub açmayı çok mantıklı görmüyorum. Yeni domaine max 3 sub kuracağım.
Diğer konuyu da test edeceğim. Teşekkür ederim