Estağfirullah kimse kimsenin bilgisine bir şey demiyor Konudaki herkes ekside olduğu için -sizi bilmiyorum- sinirler gergin biraz Metro'yu 1.47'den almıştım bir ay önce. bir hafta önce tavan tavan açıp çıkış verdi ama zaten dibi gördüm kalsın az daha diyip satmamıştım... şimdi 0.96 civarında takılıyor. Sonumuz hayrolsun valla gidişat iyi görünmüyor

MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bist endeksi 89.500

.............

...

Kapanış Endeksi 87.888

Aslında tahmin etmek zor değil Kasım Süleymani öldürüldükten sonra yaşananların borsaya etkisiyle virüsün vereceği zararı karşılaştırdığımızda endeksin düşmesini kestirmek güç olmasa gerek.

İyi bir grafik okuyucusu ve yazarıyım. Kendime ait bir çok teknikle yorumlamalar yaparım. Ukalalık yapmıyorum ama Finansal değerler hakkında bilgim yeterince iyi

Örnek verecek olursam borsada işlem gören ERBOSAN (ERBOS) 1 ay önce kar açıklanmadan önce değerini 28 TL ye kadar çıkarttı. Grafiğini incelersen 22 TL den gayet güzel bir şekilde 28 TL ye kadar yükselmişti. 28 TL olduğu gün borsa kapandıktan sonra bir önceki yıl karı açıkladı ve gelen kar 65Milyon TL oldu. Bir önceki yıla göre karını düşürmüş olarak açıkladı. Ertesi gün herkes 30'un üzerine atacak diye beklerken ben 24 Tl ye düşecek dedim herkes bana mamut gibi baktı. Tam %-8 zararla açtı ve fiyat dediğim seviyelere geldi. Daha sonra satıcıları karşılayamadı 21 TL ye kadar düştü. Virüsten dolayı da bugün 16 TL civarında kapanış yaptı.

Yani demek istediğim kar açıklaması önemli değil önemli olan önceki döneme göre karı kaç kat arttı kaç kat düştü bu borsa için çok önemli oldu.

BIST Endeksine gelince rekor düşüşler sürecek grafik ve durum bunu gösteriyor.

BIST Hedef 60.000 - 70.000 Bandı Gözüküyor.

Ne durumdasınız?

BurakAlacatli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DERAS maliyetim 4.50 şuanda hisse 2.00 kapanış yaptı 2000 TL zarar var 1 senedir biriktirdiğim para 2 haftada eridi hayırlı olsun. Bu zamanda borsaya da girilmez onu anladım neye girsem elimde patlıyor.
fatiihunsal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki hissemde -%20 ile kapattı. Yaklaşık zararım 50 bin civarı. İnşallah düzelir