Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitelerimde sayaç olmadığından bir şey diyemem. Sitelerim sayfalı olduğundan sayfa görüntüleme yüksek oluyor, haliyle diğer sayfaya geçerken sitede durma süresi artıyor...
1k küsür gösterime 8k küsür reklam gösterimi olmuş. tavsiyem sayfalardaki reklam sayısını düşürün. ne kadar fazla olursa tbm o kadar düşer. bu durum insanların sürekli reklam görmeden sayfada dolaşmalarını da sağlar, kullanıcı deneyimi açısından iyidir sitede geçirilen süreyi artırabilir.

klasik spamcılar gibi boş içeriklere tek görsel koyup max reklam üzerinden gelir kovalıyor olsaydınız bu öneriyi yapmazdım ne vursanız kâr ama özgün site mantığıyla elle çalıştığınız için bu tarz bi reklam yönetimi daha sağlıklı olabilir. 1-2 hafta test edin beğenmezseniz neticeyi eski haline çekersiniz. bol kazançlar.

ben de sayfalama yoluyla çalışıyorum. her sayfamda en üstte 1 adet, footer da 1 adet, 1 adet de footer altında eşleşen reklam mevcut o kadar. neticesi bol reklamlı halinden pek farksız değil. hemen çıkma oranında büyük ölçüde düşüş yaratıyor. reklam fazlayken oran 75-85 arasıyken az reklamda oran 55-70 arası.