dursunkarabatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan 1 btc alırsan ( en az 4-5 ay'a) o 2 btc olacağını düşünüyorum.
1) Devlet şuan destekliyor örn: (BTCTURK)
2) sana kalmış
3) evet
4) Satarken de sorun yaşamazsın.
Süpersin hocam çok sağol

hesapadim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0- ytd alınır
1- sıkıntı olmaz
2- btcturk paribu
3- istediğiniz walletta tutarsınız ister borsada ister kendi walletinizde (blockchain.com electrum tavsiye ederim ama şifrenizi vs unutursanız gider diğerinde de borsada oluyor btc ona ben güvenmiyorum)
4- sıkıntı yaşamazsınız ama gelir vergisi vermeniz gerekebilir
Çok teşekkür ederim

sampiyonbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işlerin garantisi yok sana diyim 29k para yatırırsın sabah uyanırsın 10k olmuş bu tür durumlar için tüm paranla girme derim
birde btc 3000 yada 1000 dolara düşse tekrar alacak paran olması lazım kenarda..yoksa batarsın
KEsinlikle bu öneriye uyacağım çok sağol hocam

Lothbrok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam en az 1 ay daha izle piyasayı. Şuanda grafikler yükseleceğine dair sinyal vermiyor. Kaos ortamı geçsin sonra tekrardan bakarsın.
Haklısın hocam 4 haftalık bir süreçte iyice takip etmek lazım

Ersinco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar, global sorunlarda her zaman kripto para piyasası düşüşe geçer.
İçinde olduğumuz süreç sonlandığında, balinalar devreye girip 7K$ değerlerine tekrar 1 gecede çıkartabilirler.
Şuan bitcoin o kadar güvensiz bir liman ki biraz daha beklemekte fayda var, 3K altını zorlar mı bilemiyoruz bizde ama tahminlerimiz bu bandlarda kalması.

Paranız'ın tümünü btc'ye bağlamayın, eğer çok fazla düşüş olursa ise tekrar alım yapabileceğiniz bir miktar parayıda kenara ayırın. Risk'i ikiye bölün.
Riski ikiye bölmek, gayet iyi fikir hocam sağolasın önerilerin ve yorumun için

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah akıl versin millet altını satıyor sen btc alacağım diyorsun? bari 10 gün sonra al hergün %10 düşüyor
"Allah akıl fikir versin" derken ? Sen kolonyayı doğru kullandığına emin misin ? içilmiyor hani, çık bi hava felan al sen.