vallaha gardaşım eğer çalışmaz ise 1 ay bile aç kalırız. allah razı olsun devletimizden her yerde aynı B?K var ama bizde yok demekki istesende istemesende bu adamlar çalışıyor. 18 VAKA büyütülecek rakamda değil bene. İçin rahat olsun devletimiz bize boşta bırakmaz.
hocam valla bak bu benim cuma günkü whatsapp konuşmam ilgili hastanede çalışan arkadaşımdan haber aldım bu vakanın açıklaması cumartesi gecesi yapıldı yani vaka sayısı 18 değildir bence. Muhtemelen devlete de net bir bilgi gitmiyor. Hergün metroya metrobüse biniyoruz ne kadar temiz olsakda bu virüs aşırı bulaşıcı bir virüs. 1 ay da ülke batmaz çünkü bütün ülkelerin ekonomisi şuanda çöktü.
herşey bi tarafa bu virüsün hala bir düzmece olduğunu düşünen bir tek ben miyim

ilaç çoktan hazır sadece korkunun bıraz daha yayılmasını beklıyorlar gibime geliyor şimdi biri çıksa 100 liradan ilaç satsa ülke kurar bu para ile vesselam.
ilk başta bende böyle düşünüyodum ama bulaşan kişiler godomanlar olmaya başladı. Devlet başkanları, futbolcular, nba oyuncuları, aktörler vs. ve her ülkede var yani bu virüsü yayan ülke amerika olsa şuan amerika'da resmi vaka sayısı 3805. Çin demek zaten saçmalık olur. Uzmanlara göre zaten hayvandan insana geçerken mutasyona uğramış bir virüsmüş bu. Daha korkunç tarafı iyileşen hastalarda tekrar görülmeye başlamış.
Virüs sivrisineklerle yayılmaya başlarsa görün siz o zaman ortalığı.
denilene göre sinek aracılığı ile yayılmıyor tabi virüsün geçireceği mutasyonla ileride böyle bişey olur mu olmaz mı o tartışma konusu