afili_filinta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çizilir gibi gözüküyor ama themaforest 1 pikselin hesabını soruyor, forumdaki bir çok arkadaş kara düzen çalışıyor. Zamanında uğraşmaştık themaforest için ama şu an için hiç gerçekçi değil, o yüksek satışlara ulaşmak hemen değil. Ayrıca bu zamana kadar çizdiğim hiç bir temayı birebir kodlamaya döken delikanlı görmedim
Şuan elimde iş olmasaydı tasarımınızın ufak bir bölümünün dökümünü yapar sunardım size 😂 pixel perfect gerçekten zor bir iş degil. Hatta söyle soylıyım sizin içinde uygun olursa kabul edilmesi kolay kategoriler var agency, personal portfolio, photography, resume gibi. Bunlardan birine one page bir psd kabul ettirin ben onu 1px bile bozmadan html tarafında kabul ettireyim. Tabii ki psd html de de kendi aralarında kalite farkı istiyorlar ama wordpress kadar değil. Psd yi kendi hesabınızda satarsınız htmli ortak hesapta 😁 saka bir yana 5 yıldır envato forumunda yardım alıyor veya yardımcı oluyorum hard ve soft reject alanlara, zaman ayiripta tam olarak oraya yöneleceğim ben de.