Dediğinizi anladım.
Şöyle bir mail geldi destekten hocam.
Merhaba!
Lütfen, bazı kazançlarınızın ödeme yönteminize göre bir ay boyunca "beklemeye alındığını" (politika ekibimiz tarafından kontrol edildiğini) unutmayın.
Ödeme bakiyesi, bu duraklatma dönemini geçmiş olan paradır ve toplam bakiye, hesabınızdaki, bekletilen ve bekletilen tüm paradır.
Ödeme döngünüz aylıktır - her ayın 1-10'unda ödeme yaparız. Ödemeler 5 ABD dolarından başlar. Minimum tutara ulaştığınızda, ödemeniz 1 ay boyunca beklemeye alınır.
Örneğin, Kasım ayında min. Ödeme yapılır, ardından ödeme Ocak ayı başında gönderilir.
PropellerAds para çekme işleminiz için komisyon almaz.
Tüm ödemeler otomatik olarak işleme koyulmaktadır.
PropellerAds şu anda KYC sistemini iş süreçlerimize entegre etme sürecindedir.
Lütfen bize kimliğinizin (pasaport / ehliyet) fotoğrafını ve ödeme yönteminin hesabından hesap sahibinin adının ve bir e-posta adresinin (Skrill veya PayPal'da) veya cüzdan numarasının (ePayments veya Webmoney) görülebileceği bir ekran görüntüsü sağlayın.
Ayrıca, ödeme yönteminin sahibinin adı kimlikle ilişkili değilse - ödeme yöntemini değiştirmeniz veya ödeme yönteminin sahibinin kimliğini bize sağlamanız gerekir.
Profiliniz Dünya Kontrolü onayını tamamlayana kadar hiçbir ödeme başlatılamayacağını lütfen unutmayın.
Gerekli dokümanı buraya ekleyin . Uygun önlemleri alacağız.
Lütfen bize gerçek kimliğin bir fotoğrafını gönderdiğinizden emin olun, aksi takdirde hesabınız engellenebilir.
Ödeme yöntemi ne seçili sizde. Propellerads , düzenli ödeme yapan firmalardan. Banka hesabına seçerseniz ödeme limitleri değişiyor olabilir. Payoneer'e ödeme alıyordum ben Propellerads'den. Bank wire seçince 1000$ dı sanırım ödeme limitleri. Yanlış hatırlıyor olabilirim.