Arkadaşlar merhaba, kişisel olarak kullandığım, sektöre başladığım ilk günden beri neredeyse tüm takipçi servislerinden alım yaptığım 1.1M düşüşü olmayan hesabımı, güzel ve makul bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum. Forumda 1M ve üstü hesap satışı göremediğim için, hem seçenek olsun, hem de uygun teklifleri değerlendirebilmek adına bu konuyu açıyorum. Yaklaşık olarak 3 senedir hemen hemen sektöre düşmüş yurt içi/yurt dışı tüm servislerden alım yapılarak hesap geliştirilmiş olup, ilk maili vs her şeyi vardır. Sektörün içinde olduğum içinde ( 5-6 adet smm panelim mevcut ) bu zamana dek herhangi bir spam, shadow ban ya da Instagram politikaları harici uygunsuz bir şekilde kullanılmamıştır. Daha önce hiç bir şekilde engel almamış olup, sadece kişisel bir şekilde minimum seviye de kullanılmıştır. Hiç bir şekilde 3.parti uygulamalarına giriş yapılmamış olup, hesabın güvenliğine de özen gösterilmiştir.
1.1M takipçi içerisinde aklınıza gelebilecek her çeşit takipçi ve kategorisi mevcuttur. ( Çekiliş Takipçi , Panel Takipçi , Reklam ile Organik Takipçi vs )
Fakat hiç bir şekilde yazılım ile oluşturulmuş, mail ve telefon onaylı/onaysız bot takipçi atılmamıştır. Mevcut alımlarda data içerisinde de varsa eğer zaten onlar çoktan düşmüştür. Hesaba 2019 Haziran ayından beri takipçi atılmamış olup,düşüş yoktur. Son 4-5 ay içerisinde düşüş bir kaç k olmuş ya da olmamıştır. Kısacası her hesap gibi tüm güncellemeler sonucunda sabiti bu şekildedir. Hesapta hiç bir şekilde düşüş yaşamayacaksınız çünkü onlarca Instagram güncellemesinden geçti zaten. Eğer satış olursa da, hesap değişikliğinden ötürü organik kitleden minik düşüşler olabilir. Organikliği ise, ortalama 4-5k civarı story izlenme, 20-30k arası da post başı etkileşim şeklindedir. Kendime ait kişisel resimlerim 2-3k arası organik beğeni almaktadır. 50-100 civarı fenomen/ünlü eşim dostum arkadaşım takip ediyor fakat onlar da değişirse hesap takibi bırakacaktır diye düşünüyorum, bu da gereksiz bir bilgi olsun. Bu sebeple istatistiklere organik hesap mantığında bakmayınız lütfen. Ayrıca, hesabı alacak kişiye de sektöre hakim değilse eğer, işine yarayabilecek tüm hizmetler konusunda da rehberlik edeceğim. ( Sektörde bulabileceği en ucuz like/takipçi/Instagram hizmetleri , 3.parti takip yazılımları, Sponsorlu reklam modelleri vs. )
Güven/ticaret konusunda ise, sektörde senelerdir SMM Panellerim mevcut, yani hep buralardayız

Sitede onlarca yüksek konu ve ticareti olan referans olabilecek dostlarımız mevcut. Noter üzerinden iki taraf içinde uygun şekilde halledebiliriz.
Şahsi fikrim olarak belirtmek isterim ki, bunun bu satış ile hiç bir alakası yok. SMM Panel sahibi ya da sektöre hakim arkadaşlar da fikrini belirtebilir. Bundan sonra, paneller üzerinden uygun fiyatlı ve yüksek takipçi data satışları olacağını öngörmüyorum. Bundan 2-3 sene önceki hale ne yazık ki sektör takipçi konusunda dönemeyecek. 100K - sana 50 lira olur abi düşüşlere karşı ben ekstra da gönderirim cümleleri duyamayacağız. Hali hazır da takipçi fiyatları da ortada iken, anlamsız teklifler iletmeyeceğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Nispeten yüksek rakamlı bir satış olacağı için, uzun uzun anlattım. Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Sadece ciddi alıcılar ile görüşülecek ve pm atmama hakkımı da tutmak istiyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.