Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
focus benim için bmw i8 den daha değerli hocam, babam ile çok anımız var bu arabada.
yoksa çok şükür i8 de alacak durumdayız.
söylemek istediğim konu biz bu ülkenin ekonomisine ne kattık ki ne bekliyoruz?
dolandırmaktan çalmaktan yalan dan başka.
adam akıllı ticaret yapabiliyor musun hocam ?
aramız da bir çok kişi türk ile çalışmak yerine yabancı ile çalışıyor hiç bunu sordunuz mu neden diye?
Estağfurullah ben sizin maddiyatinizi sorgulamak icin yazmadim.Manevi olarak örnek vermistim.Yasam Koşullarından ötürü insanimiz dolandirmaya,calmaya yatkın.Ulkemizde Bircok çocuk durumu zayıf olarak büyüyor ve hicbir maddi isteklere ulaşamıyor.Tabiki büyüyünce ve büyürken bu tür dolandiricilik,yalan, çalmak gibi eylemleri yapiyorlar.En basiti online oyunlardan.Bana göre cocuklara en zararlı sey.Eskinin metin 2 si,Simdinin Zulasi,pubgsi. Maddi olarak erisemiyorlar,hirslaniyorlar,oyun sirketleride hirslandiriyor çocukları.Cocuklar Birbirlerini dolandiriyor,item vs çalmaya uğraşıyor,Kesinlikle calmam diye yalan konusuyorlar.Buyurkende karakterlerine iyice isliyor.30 Yasinda Cizimci bi abimiz Zula oyununa 4bin küsur para yatırdı. Kalbi baya saf hemen güvenir karsisindakine ole bi abimiz 14 yasinda bi çocuğa (3-4 Aydir bizimle birlikte oynuyordu) Hesabini verdi Al dene Güçlü silahlari diye.Cocuk hesabi caldi. Dahada ulasamadik.Savcilik da kovusturmaya yer vermedi.Bu en basit örnek.Cevre ve Maddi durum insan karakterini etkiliyor hocam. 10 kisiden 1 i İstisnai dürüst olabiliyor.

Sahsen bende Yabanci kisilerle is yapmaya öncelik veririm.(Ruslar haric)