Merhaba arkadaşlar bir çok kişinin başına dert olan Adsense onay işlemini nasıl yapacağınız hakkında bir eğitim PDF'i hazırladım.

Çoğu kişi Adsense onayı alamayıp gerek forumda gerek farklı platformlarda onay hizmeti veren arkadaşlardan yardım alıyor. Adsense onayının nasıl alınacağı hakkında bilmeniz gereken şeyleri bu eğitimde birleştirdim.

Bu eğitim ile birlikte sitenizi 30 dakikada Adsense başvurusu yapacak duruma getireceksiniz. Yaptığım 5 site başvurusundan sadece 1 tanesi tek seferde onay almadı.

PDF dosyası resimli bir şekilde ne yapılacağını & nasıl yapılacağını anlatacak biçimde hazırlanmıştır.

Eğitimi satın alan arkadaşlara başvurularında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağımdan ve diyalog halinde olacağımdan şüpheniz olmasın.

-----------------------------------------------------------------------
9 Sayfadan Oluşan Adsense Onay Eğitimi PDF Dosyası: 50₺
-----------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------
Ödeme Yolları: Enpara, Garanti, Yapıkredi, Vakıfbank, Kredi Kartı (+5 ₺)
-----------------------------------------------------------------------------

Not: Eğitim satın alındıktan sonra iade söz konusu değildir.
Not: Eğitimin dağıtılması veya farklı kişiler tarafından satılması yasaktır.
Not: Eğitimi satın aldıktan sonra lütfen onay hizmeti vermeyin.
Not: Adsense Eğitimi size kesinlikle onay aldıracak diye bir şey maalesef yok. Adsense Eğitimi sizlere Adsense hakkında bilgilendirmeler, hızlı site kurulumu, hızlı bir şekilde makale hazırlanışı ve onay için püf noktalar içermektedir.

—————-

arifcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi ref olarak inceledim. İçerisinde gayet güzel bilgiler var. Aynı zamanda akıcı ve görsel destekli bir anlatım mevcut. Eğitimi inceledikten sonra uygulamaya geçtiğimde de kendisi her konuda destek oldu. Gönül rahatlığı ile kendisiyle ticaret yapabilirsiniz.