Bundan üç ay evvel, ailemizin son üyesi Chow Chow kızımız Luca'yı sahiplendiğimizde mutluluğumu BU konuda sizlerle paylaşmıştım.

Luca'yı sahiplendiğimizde mantar ve uyuzu vardı. Bir - iki hafta sonra bağırsak enfeksiyonu olduğunu da öğrenmiştik

Luca bize geldiğinde görünüşü aşağıdaki gibi idi

Aradan üç ay geçti. Bugün Luca eskisine göre muhteşem durumda. Uyuz ve mantarı bitti. Bağırsak enfeksiyonu tedavi edildi. Derisinde iyileşmek üzere olan çok küçük yaralar kaldı.

Şimdiki hali aşağıdaki gibi

Bu da kızımızın bana ve eşime, yani anne ve babasına sevgi gösterisinde bulunduğu videosu

https://youtu.be/bCaWRo9hs6U

3 ay boyunca antibiyotik, ecosil ve gerçek kantarondan sıktırarak elde ettiğimiz kantaron yağı ile tedavi sürecini tamamladık. Maalesef birkaç veteriner değiştirmek zorunda kaldık. İyi veteriner bulmak cidden çok zormuş bunu öğrendik. Her klinik açan aslında hekim değilmiş...

Kızımızı sahiplendiğim zaman ki mutluluğumu paylaştığım gibi bu mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim.

Olur ya aynı sorunla mücadele eden bir arkadaşım varsa ve sormak istediği bir şey olursa forum içinden PM ile forum dışından ufuk.bayram[at]ykbweb.com.tr adresinden sorabilir.

Not: Mobilden yazıyorum, yazım hataları için özür dilerim.