Araştırmalarıma göre sabit makalelerin içine div adlarıyla özgünleştirme ekliyorlar.
Örneğin
54 Geniş Banyo Tasarım Örneği
Harika bir banyo tasarımı söz konusu olduğunda , ilham sonsuzdur. Biz de {başlık} En Güzel 54 Banyo Tasarım Örneği {başlık}konusunda sizi fikir sahibi yapıyoruz. Bu makalemiz {kategori} Geniş Banyo Dekorasyonu {kategori} panomuzda yer almaktadır. Kullanıcılar bu gönderimize toplam {beğeni}536{beğeni} beğeni vermiştir. Pinimiz {repin}59 {repin} kere repin almıştır.
Basit oldu fakat aklıma gelen örnek bu. Forumda birisi bunu yazabilir düşüncesindeyim. İyi bir satış yakalayabilir.
Ben de bikaç sitede denk geldim, giriş parağrafı bu şekilde, gerisi resm galerisi şeklinde. İlk parağraf olarak kullanılabilir ama @FurkanAkman'ın programında olduğu gibi uzun makale eklenmesi daha iyi olacaktır.
Daha önce konunuzu icelemiştim. Programınız gayet güzel, konunuzda da çok kez belirtildi, bence de wp eklentisi olarak da yaparsanız daha iyi olur. Bu avantajınızı kaybetmeyin bence.

bunla ilgili çalışmalar yapıyorum . Bir kaç yöntem var makale ile ilgili . Zaten pintopin için en değerli şeylerden biri. Bu konuya vakıf olan da pek açıklamaz diye düşünüyorum 🤗 pintopin e son noktayı koymak için sabah akşam calisiyorum yakında inşallah herkes eskiden olduğu gibi bansiz korkusuz para kazanmaya başlıyacak .
Bekliyoruz hocam, hazır olduğunda haber verirseniz sevinirim.
Bu çok basit hocam

Karşınızda IQ seviyesi dünya ortalamasının baya bir üstünde olan kişilerden oluşan bir developer ekibi var biri deb.google diğeri dev.pinterest ekibi. Static text ile sadece title ve cat_name ile bu işler olsaydı ah ahh
Bahsettiğiniz ekiplere rağmen pin to pin yapılıyor hocam, zaten yapıyoruz bari kullanıcıya düzgün bişey gösterelim. Burda amaç adsense ve pinterest değilde kullanıcıya kaliteli görünmesi, ilk girişte kullanıcıyı rahatsız etmemesi.
Makale açıldığında başlık, resim ve etiketlerin olması ile resimli makalenin açılması arasında çok fark var.