Fazlası ile iyimsersin arkadaşım, hesabın son para kazandırdığı günden sonra bir daha reklam gösterimi yok ve bu süreç yaklaşık 3 ay. Geriye dönük bu ihtarın gelebilmesi için o tarihlerde herhangi bir gösterimin olması gerekiyor. Hesap eylül ayında kullanılmış ve kalıcı filtreye girmiş, aylar sonra yani aralık ayında siteye reklam eklenmiş ve filtrede olduğu çıkmadığı anlaşılmış ve yine kullanılmamış ta ki ben alana kadar.
kalıcı filtreyi bana açarmısınız adsense panelde kalıcı olduğuna dair birşey yazıyor mu, fazla iyimser değilim hocam tecrübe ile sabit, 3 ay öncesine kadar ödeme almış sorunsuz kullanmış sitesini silmiş yada reklam kodunu kaldırmış 3 ay boş kalmış siz hesabı alıp domain eklemişsiniz uyarı gelmiş ama eski tarih, anlatmaya çalıştığım bu normal bir durum, bu durumda hesabı aldığınız kişiyi suçlayamazsınız sizden kaynaklı bir kısıtlama geldi diye hesaba, gene söylüyorum hesaba kisitlama geleceğini kimse önceden bilemez tahmin edemez, kısıtlama kalıcı değil geçici bir durumdur, bazen 7 gün bazen 10 bazen 40 güne kadar incelemeler sürer sonrasında reklamlar tekrar aktif olur, adsense hesap alim satımı form üzerinde çok fazla dönüyor bu gibi durumlarda ınsanları zan altında bırakmak bana doğru gelmiyor sadece bunu belirtmek için yazdım konunuza, bu durum sizi sinirlendirmiş öfkelendirmiş olabilir ki gayet normal, ama bunu illa birisine bağlayacaksanız bu hesabı aldığınız kişi değil,2019 adsense eylül güncellemesi ile reklam kısıtlama olayı bir çok hesapta görülebiliyor, buna neden olan bildigimiz bilmediğimiz bir çok sebep var