Emin ol kardeşim bu konulara dikkat edecek kadar hayat yaşadım ve durduk yere kimsenin hakkına girecek şekilde ön yargılı yaklaşmam. 14 Yıldır bu forumdayım, defalarca, onlarca kez mağdur edilmeme rağmen herkesin insanlığına verdim.
Dediğinizin benden kaynaklı olabilmesi için hesap değerlendiriliyor hatasının 12 mart 13 mart 2020 vs olması gerekiyordu.
Aşağıda ekran görüntüsünü paylaşıyorum kararı siz verin.
----
Ayrıca bu şekilde şahsıma ait hesaplarda mevcut, yani hesap değerlendiriliyor şeklinde uyarısı bulunan hesaplar. 1 Hafta sitede adsense ile ilgili herhangi bir şey olmasın uyarı zaten kalkıyor, ama tekrar reklam eklemek istediğiniz zaman 24 saat içerisinde yeniden bu uyarı ile karşılaşıyorsunuz. Ben şimdi bu hesabın bu şekilde olduğunu bilerek nasıl bir başkasına satabilirim ?
Hesabı size satan arkadaşta bunu bilemez hocam emin olun, siz hesabı yeni aldıysanız sitenizi eklediyseniz eski tarihli kısıtlama da gelebilir o tarihte siteye gelen tek bir geçersiz trafik yada tek bir tıklama bile bu duruma sebep olabilir, 3 ay önceki ihlal neden şimdi düşüyor derseniz bu tamamen adsense ile alakalı bir durum, reklamları kaldırmak beklemek kesin çözüm asla değil, kaldırıp yeniden eklenilse bile yeniden kısıtlama geliyor, bende forumdan site aldım adsense ile, siteyi yeni bir hosta taşıdım kısıtlama geldi, bu gibi değişikliklerde de kısıtlama söz konusu olabiliyor, emin olun satın aldığınız kişi bile bilemez bunu, anlatmaya çalıştığım bu gibi durumlarda bir başkasını suçlamak bana gore çok yanlış, hesabı başkasına satacaksanızda kısıtlama kalkmasını bekleyeceksiniz, mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız bu tamamen google adsense ile alakalı bir durum,bir çok arkadaş hesap aldım kısıtlama geldi bilerek sattı gibi ifadeler kullanıyor doğru değil hocam